• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Morten Jørgensen

SønderjyskE har fortsat blikket rettet mod offensiv tilgang

I SønderjyskE arbejdes der fortsat på at tilknytte en forstærkning til offensiven, og samtidig er klubben stadig ikke kommet af med to overskudsspillere.

Af Morten Jørgensen

Der er ikke sket meget på transferfronten hos SønderjyskE denne sommer, men det er ikke ensbetydende med, at klubben er færdig med at agere – og der er da også stadig en måned til at handle i.

Det er især på den offensive del af banen, hvor SønderjyskE har visse udfordringer.  Det kniber med bredden, da Claus Nørgaard har valgt at spille med både Mart Lieder og Mads Hvilsom i angrebet i en 4-4-2-opstilling. 

Derfor er sportsdirektør Hans Jørgen Haysen også fortsat på arbejde, men han må også erkende, at SønderjyskE bare ikke står først i køen til nye spillere.

- Nogle gange må man vente på, at det bliver ens tur til at komme til fadet. Vi ved godt, at vi ikke altid er den klub, der er øverst oppe. Men der er flere parametre, der spiller ind, fortæller han til Jydske Vestkysten.

Samtidig har SønderjyskE åbnet muligheden for at skille sig af med Silas Songani og Marko Mitrovic, der er er et stykke fra startopstillingen. Der har ifølge Hans Jørgen Haysen også været bud efter de to spillere, som dog har takket nej til henvendelserne.

SønderjyskE spiller sin næste kamp 3. august, hvor det gælder en udekamp mod AGF.

Superliga

Mere Superliga

Fokus