• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

SønderjyskE og FCM er ikke i dialog om Simon Kroon

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Simon Kroon er tilbage i FC Midtjylland efter en afstikker til SønderjyskE. Det ligger ikke i kortene på nuværende tidspunkt, at han skal tilbage til Haderslev.

Af Ole Hoffskov

FC Midtjylland købte i januar 2017 Simon Kroon i SønderjyskE for blot at udleje svenskeren tilbage til Haderslev-klubben et år senere. Dermed tørnede Kroon ud i lyseblåt i foråret, men det blev en blandet fornøjelse for kantspilleren, der ikke ramte samme niveau som før salget til FCM.

Nu er han tilbage i FC Midtjylland, der står med en kæmpe trup efter de mange transfers denne sommer, og det vil sige, at der uden tvivl skal luges ud hos de danske mestre. Spørgsmålet er, om Simon Kroon er én af de spillere, der ikke umiddelbart har udsigt til en fremtid på Heden.

Læs også: SønderjyskE vil luge ud i truppen og hente nye spillere

I SønderjyskE følger man naturligvis situationen omkring Simon Kroon tæt, men det ligger ikke i kortene på nuværende tidspunkt, at svenskeren skifter til SønderjyskE for tredje gang i karrieren.

- Vi har været rigtig glade for Simon de to gange, han har været i SønderjyskE, men lige nu er der ingen dialog med FC Midtjylland om, at vi skal overtage ham igen. Men der vil selvfølgelig altid være det forbehold, at vi kender Simon, og han kender os, så vi må se, om der kommer til at ske noget på den front i løbet af sommeren, siger Hans Jørgen Haysen, der er sportschef i SønderjyskE, til tipsbladet.dk.

Læs også: Engelske tilstande i FC Midtjylland: Alle vil selvfølgelig tjene penge

I FC Midtjylland starter Simon Kroon op på lige vilkår med sine holdkammerater, og det vil sige, at han får "en fair chance" for at overbevise Jess Thorup om, at han skal indgå i planerne for den kommende sæson, der blandt andet byder på et titelforsvar i Superligaen. 

Den svenske kantspiller har ikke fyldt meget i tankerne hos FCM-sportschef Svend Graversen i sommerpausen.

- Kroon er tilbage i FC Midtjylland nu, og så må vi se, hvad der skal ske med ham. Han indgår i truppen på lige fod med alle andre, og så er det de bedste, der spiller kampene. Vi er glade for at have Simon tilbage efter opholdet i SønderjyskE, men om han bliver, det er svært at svare på, siger Graversen.

Simon Kroon har kontrakt med FC Midtjylland frem til udgangen af 2020. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus