• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

SønderjyskE-profil efter remis: Følelsen er lidt blandet

Mads Albæk er tilfreds med, at SønderjyskE hentede et point mod AaB søndag, selvom han mener, at sønderjyderne også havde muligheder.

Af Victor Risager

SønderjyskE fik en god start på sæsonen med en sejr over Randers FC, og søndag hentede de også ét point, da de gæstede AaB i Aalborg.

Sønderjyderne kom ellers bagud knap tyve minutter før tid, og efter at Mads Albæk havde udlignet ti minutter senere, havde AaB også et par store chancer for at score sejrsmålet i overtiden. Men på trods af at de fik point, står SønderjyskE med en blandet følelse efter opgøret, mener målscoreren Mads Albæk.

- Følelsen er lidt blandet. Vi skal være glade for at få point, når vi er bagud i Aalborg, men samtidig synes jeg også, at vi havde vores muligheder, vores chancer og vores ting i kampen, som vi kunne have gjort lidt bedre, så det skuffer mig lidt. Men alt i alt skal vi være tilfredse med at tage det ene point i en kamp, hvor vi ikke er helt oppe at peake, fortæller Albæk til SønderjyskE’s hjemmeside.

Efter to runder har SønderjyskE nu hentet fire point, og det er en tangering af klubbens bedste sæsonstart. Det glæder Albæk sig over.

- Det stiller os fint. Det er godt, at vi lige får sådan en kamp her, som vi kan lære en masse af. Vi spillede en rigtig fin kamp mod Randers og tænkte måske, at sådan kan vi spille i resten af sæsonen, men nu fik vi lige en lærestreg. Vi møder også modstandere, der har øvet sig godt på, hvordan vi spiller, og så skal vi bruge nogle andre værktøjer. Alt i alt er det positivt, at vi tager et point med fra kampen og har fire point efter to kampe, og sådan en lærdom her får vi brug for i løbet af sæsonen, lyder det fra Mads Albæk.

I næste spillerunde skal SønderjyskE møde Lyngby Boldklub på udebane.

Superliga

Mere Superliga

Fokus