SønderjyskE-reserver vinder sikkert over Kolding

Det endte med en sejr på 3-0, da SønderjyskE's reserver mødte Kolding IF tirsdag.

De danske fodboldklubber er så småt i gang med at forberede sig til foråret i Superligaen, og det gælder også for klubben fra Haderslev, SønderjyskE, der tilmed har taget hul på testkampene.

For tre dage siden mødte SønderjyskE tyske Hansa Rostock på udebane, og det endte med et nederlag på 1-2 til Superliga-klubben, der tirsdag havde bredden i truppen i aktion.

Af SønderjyskE's hjemmeside fremgår det, at det var klubbens reservehold, der tirsdag skulle møde Kolding IF i en testkamp, der blev spillet som to gange 35 minutter.

Det endte med en forholdsvis sikker sejr til SønderjyskE på 3-0, ifølge SønderjyskE's Twitter-konto.

Målet til 1-0 blev sat ind af angriber Mads Hvilsom efter godt 20 minutter af kampen, mens William Tchuameni gjorde det til 2-0 efter 28 minutters fodbold. Kort før pausen gjorde William Tchuameni det til 3-0 med sin anden scoring i opgøret, der i øvrigt blev spillet i Ågard.