• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

SønderjyskE sendt på sommerferie: Der er dialog i gang med flere spillere

Klubben fra Haderslev er godt nok gået på ferie, men klubben er stadig Superliga-hold, og nu begynder arbejdet med at sætte næste sæsons mandskab.

Af Kenneth Jensen

Godt nok havde SønderjyskE gerne spillet flere kampe end de 34 Superliga-kampe, denne sæson ender på for mandskabet fra Haderslev, men skal man finde noget positivt er det trods alt, at klubben også er at finde i Superligaen den kommende sæson.

For et svært forår blev alligevel fikset til sidst, hvor SønderjyskE fik den nødvendige sejr, der betød, at klubben spillede om Europa i stedet for om nedrykning, og så lever man trods alt lidt bedre med, at sæsonen nu er forbi.

Med en sæsonafslutning handler det for SønderjyskE nu om at få styr på den kommende sæsons mandskab - klubben har blandt andet flere udløb til et par profiler som Niki Zinling og Johan Absalonsen, og den næste tid må så vi se, om de kan få en ny aftale, eller om de skal kigge sig om efter en anden arbejdsgiver.

- Der skal forhåbentlig forlænges med nogle og nye kræfter ind. Sådan er det. Der er en dialog i gang med flere spillere, men det skal også gå op i en højere enhed. Det bliver hurtigt afgjort, nu hvor sæsonen er forbi, sagde Hans Jørgen Haysen til Ekstra Bladet i kølvandet på det samlede nederlag til Randers FC.

Ud over de to nævnte spillere løber også Thomas Juel-Nielsens og Eggert Jonssons aftale ud. SønderjyskE har allerede fortalt, at man ikke har i sinde at forlænge aftaler med blandt andet Ramon Rodrigues og Silas Songani, der også er frie til at finde en ny arbejdsgiver denne sommer.

Superliga

Fra anfører til projektleder

Mads Agesen indstillede i 2018 sin aktive fodboldkarriere for Randers FC, men gør nu comeback for klubben i en stilli...

Mere Superliga

Fokus