• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

SønderjyskE slår fast: Enig med Kees Luijckx om at fortsætte

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

SønderjyskE har landet Artem Dovbyk, men der kan ske mere i Haderslev-klubben.

Af Ole Hoffskov

SønderjyskE's sportschef Hans Jørgen Haysen har været tidligt oppe denne transferdeadlinedag. Haderslev-klubben har således allerede præsenteret en ny spiller i form af angriberen Artem Dovbyk, der er lejet i FC Midtjylland for resten af indeværende sæson.

Dermed kører SønderjyskE videre i det tema, der har kendetegnet klubbens ageren på transfermarkedet denne sommer - alt, der har en relation til FC Midtjylland, er interessant. 

Læs også: Officielt: SønderjyskE lejer FC Midtjylland-angriber

Nu er der imidlertid ikke så meget mere på blokken hos sportschefen.

- Artem var den spiller, vi pønsede på. Vi savnede en decideret angriber i truppen, så at lande en aftale med Dovbyk var prioritet nummer et, siger Hans Jørgen Haysen til tipsbladet.dk og fortæller om planerne for resten af dagen:

- Der kan godt ske nogle ting, men det bliver nok ikke det vilde. Vi har allerede meldt ud, at Joao Pereira har fået grønt lys til at finde en ny klub, og det arbejder han og agenten på. Vi har også nogle spillere, vi selv kigger på, men for at det skal blive aktuelt, skal der spillere ud, så vi kan få frigivet nogle lønkroner. Vi må se, om det bliver aktuelt. Vi er meget glade for den trup, vi har nu.

SønderjyskE har et mål om at sælge minimum en spiller i hvert transfervindue, men det er ikke sket denne sommer, og det gør det formentlig heller ikke.

- Jeg forventer helt klart, at vi beholder vores nøglespillere. Vi har fået mange henvendelser og også konkrete bud i løbet af sommeren, men vi har valgt at takke nej, fortæller SønderjyskE-bossen.

Kees Luijckx bliver
En spiller, der har været på vippen i SønderjyskE, er den hollandske midtstopper Kees Luijckx, der for et par uger siden beklagede sig over manglende spilletid. Nu har han imidlertid spillet de seneste to kampe, og det har ændret situationen for den 33-årige stopper. 

Kufferten bliver i skabet denne mandag.

- Jeg har haft en god snak med Kees efter vores seneste kamp, og vi er enige om, at han fortsætter i SønderjyskE, fortæller Hans Jørgen Haysen.