• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

SønderjyskE-spiller: Jeg savner at blive svinet til for min kaffe

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Stefan Gartenmann ser ikke sine holdkammerater i øjeblikket. Derfor savner han den evige tilsvining, når han ikke får brygget filterkaffen hurtigt nok.

Af Anders Dehn

Superligaen ligger i dvale. Det gælder både kampene og træningerne. Og mens spillerne selvtræner derhjemme, får de selvsagt ikke set hinanden og plejet de sociale relationer, der er i omklædningsrummene.

Det er det, SønderjyskE's Stefan Gartenmann savner allermest. Forsvarsspilleren får ellers tiden til at gå med at male, lave simremad og høre god musik. Men det kan ikke erstatte hans holdkammerater.

Læs også:Overblik: Superligaens kontraktfrie spillere

- Jeg savner helt klart mest at få lov at brygge filterkaffen i omklædningsrummet og så blive svinet til over, at den ikke er klar tidligt nok. Det glemmer man at sætte pris på, siger han til SønderjyskE's hjemmeside.

Han kan dog glæde sig over, at han har det lettere end holdkammeraten Sebastian Mielitz. Han bor i Tyskland og pendler således til Haderslev. Og selv om han kan træne med de andre målmænd i coronapausen, giver det nogle problemer, at han skal krydse den ellers semilukkede grænse.

Læs også:SønderjyskE-keeper bor i Tyskland: Ramt af grænsekontrollen

- Det var min første gang i dag, og jeg havde både sygesikringskort, spillerkontrakt, id og lønseddel med. Der var ikke nogen trafik og ingen kø, men der er måske lidt mere, hvis jeg tager afsted om morgenen. Ikke når jeg først kører 9.30, fortalte Mielitz forleden til tipsbladet.dk.

Det er endnu uvist, hvornår Superligaen begynder igen. Tidligere onsdag suspenderede Divisionsforeningen de tre bedste fodboldrækker i Danmark på ubestemt tid.

Læs også:Riddersholm opfordrer: Vi skal ikke forholde os til alle scenarier

Læs også:Virusekspert forudser: Jeg tror ikke, fodbold vender tilbage lige foreløbig

Læs også:DBU-boss bekræfter: Jeg tror, landskampe mod Norge og Sverige aflyses