• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

SønderjyskE-spiller på uvant plads: Løste det så godt jeg kunne

Foto: Getty Images

Rasmus Vinderslev havde ikke regnet med, at han skulle spille back i kampen mod Brøndby, men han gjorde det med godt mod, mener han.

Af Oliver Okstrøm

Normalt huserer Rasmus Vinderslev på den centrale midtbane for SønderjyskE, men da højrebacken Jeppe Simonsen er ude med en skade, så kræver det, at klubbens cheftræner Glen Riddersholm må tænke kreativt til kampen mod Brøndby.

Derfor var Vinderslev på pladsen som højre back, og det tog han i stiv arm, fortæller han i et interview på SønderjyskEs officielle hjemmeside.

Læs også:Hermannsson: Nu skal vi have nogle sejre på stribe

- Det er lang tid siden, (at jeg har spillet pladsen red.), men nu kom muligheden nu her hvor Jeppe Simonsen desværre er skadet, så jeg gik ind og løste det så godt, som jeg kunne, forklarer Rasmus Vinderslev.

Han fortæller endvidere, at han ikke havde forudset, at det netop skulle være ham, som ville blive udpeget som vikar på backen. Vinderslev understreger dog, at når træneren siger, at man skal spille pladsen, så må man gå ind og klare den.

Læs også:Sønderjyske-træner: Underdog-rollen har reddet os før

Opgøret mellem Brøndby og SønderjyskE endte med et nederlag på 0-1, og på trods af nederlaget var han godt tilfreds med indsatsen af holdet.

- Jeg synes egentlig, at det er en kamp, hvor vi har et godt udtryk. Vi har godt styr på det i store perioder og holder Brøndby væk fra de helt store chancer, selvom de har meget spil, og så synes jeg også, at vi selv er farlige den anden vej. Men så scorer de desværre på en omstilling i anden halvleg, lyder det fra tirsdagens back.

SønderjyskE møder Silkeborg i sidste runde af Superligaens grundspil på hjemmebane, hvor det vil vise sig om Rasmus Vinderslev får genvalg på sin nye position.

Læs også:Brøndby-træner udnævner sit hold til bronzefavoritter

Læs også:BIF-målscorer håber på startplads: Gjorde mit for at komme tættere på

Læs også:SønderjyskE-stopper utilfreds med dommeren: Det er tydeligt for alle

Superliga

Optakt: FC København - AGF

FC København og AGF skal ud i en direkte kamp om andenpladsen i Superligaen. Århusianerne kan gå forbi Ståle Solbakke...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - AGF

FC København og AGF skal ud i en direkte kamp om andenpladsen i Superligaen. Århusianerne kan gå forbi Ståle Solbakkens mandskab med en sejr.