• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

SønderjyskE-stopper udelukker ikke forlængelse

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Han har næsten ikke spillet i de seneste to sæsoner, men Joao Pereira vil ikke udelukke en kontraktforlængelse i SønderjyskE.

Af Victor Risager

Han har ikke været meget på banen for SønderjyskE i de seneste to sæsoner, men portugisiske Joao Pereira vil ikke udelukke, at han fortsætter i Superliga-klubben. Forsvarsspillerens kontrakt udløber denne sommer, men han er klar til at lytte til tilbud fra SønderjyskE.

Det siger portugiseren til Jydske Vestkysten. 

Læs også:Gyser-runden i Superligaen: Dette er på spil for de 14 hold

- Lige nu er det kun her, mit fokus er. Nu er planen at spille så meget, som jeg kan. Når jeg får chancen, vil jeg arbejde hårdt for at spille resten af kampene. Og så må vi se. Jeg er åben for at høre, hvad SønderjyskE vil sige, siger Joao Pereira.

Joao Pereira gjorde også comeback i SønderjyskE-trøjen, da de tirsdag gæstede Brøndby IF. Det var hans første kamp for SønderjyskE i denne sæson og hans første Superliga-kamp siden 22. februar 2019 – altså i 466 dage.

Læs også:Brøndby-profil: Jagten på tredjepladsen er startet

Meget tyder også på, at Joao Pereira spiller igen søndag mod Silkeborg, og måske kan han med et par gode præstationer kravle ind i varmen i den danske klub. 

Ifølge Jydske Vestkysten skal han dog ikke umiddelbart regne med et kontrakttilbud i den nærmeste fremtid. Avisen mener at vide, at SønderjyskE stadig har planer om at skilles efter denne sæson. 

Læs også:Optakt: SønderjyskE - Silkeborg IF

Læs også:OB-chef før gyserrunde: Spillerne får info fra andre kampe

Læs også:Optakt: FC Nordsjælland - FC Midtjylland

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.