• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Martin Davidsen

SønderjyskE tester Absalonsen før OB-kamp

SønderjyskE tester Absalonsen før OB-kamp
Illustration

Johan Absalonsen og Silas Songani er med i SønderjyskE's trup til kampen mod OB, men det er tvivlsomt, om de kommer i kamp. 

Af Martin Davidsen

Det er endnu tvivlsomt, om SønderjyskE's offensive profiler Silas Songani og Johan Absalonsen bliver klar til fredagens kamp mod OB i Odense. 

Begge spillere er en del af SønderjyskE's trup til fredagens opgør, men cheftræner Lars Søndergaard har udtaget 20 spillere, så man har reserver klar i tilfælde af, at de to spillere ikke bliver klar til kampen. 

- Begge to måtte udgå af kampen mod OB. Songani fik en skade i knæet og Johan fik et slag på foden. Det er synd, at vi har et så tæt kampprogram, for havde vi først skulle spille på søndag, var der nok ikke tvivl om, at de kunne spille. De har ikke trænet i dag, så nu bliver de testet i morgen, siger Lars Søndergaard til tipsbladet.dk.

Skulle de to spillere ikke blive klar, er Lars Søndergaard dog fortrøstningsfuld, men alligevel håber han på en kampklar Johan Absalonsen. 

- Vi har en alternativ plan klar, men vi har været stabile i vores spil, fordi vores spillere har været klar. Jo mere man spiller sammen, desto bedre er man i samspillet og de relationelle ting. Vi har andre, der kan spille på de pladser, og vi skiftede også tre spillere ind mod AaB, der alle gjorde det fint. Nu afventer vi et døgn mere, og ser hvordan det går i morgen. Johan har spillet meget, og vi vil gerne se, om han kan spille, siger Lars Søndergaard. 

Fokus