• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

SønderjyskE's transfervindue er stadig åben: Overvejer at udleje angriber

SønderjyskE's transfervindue lukker ikke ved tilgangen af Alexander Bah. Klubben ser blandt andet på muligheden for at udleje angriberen William Tchuameni.

Af Ole Hoffskov

SønderjyskE har denne sommer været på udkig efter offensiv forstærkning, og tirsdag kunne Haderslev-klubben præsentere Alexander Bah som ny mand i lyseblåt. 20-årige Bah er hentet i HB Køge, og han giver sønderjyderne flere strenge at spille på rent offensivt.

Dermed er SønderjyskE i mål med en vigtig transfermission, men der er stadig punkter på sportschef Hans Jørgen Haysens dosmerseddel. Truppen kunne sagtens trænge til en tur med trimmeren inden transferdeadline, og det kan åbne op for yderligere tilgang.

Læs også: Bah bringer jubel i SønderjyskE: Man glemmer, han kun er 20 år

- Vi er ikke nødvendigvis færdige. Vi har et par spillere, vi forsøger at finde andre adresser til, og afhængig af hvordan vi lykkes med det, vil vi kigge på tilgange. Men det kan også være, vi falder over noget, vi bare er nødt til at handle på, siger Hans Jørgen Haysen til tipsbladet.dk.

Den evige historie i SønderjyskE er, at klubben forsøger at afskibe duoen Marko Mitrovic og Silas Songani, og med godt tre uger tilbage af transfervinduet er det fortsat et tema. Det er bare ikke så lige til. 

I forhold til Marko Mitrovic er det ikke fordi, telefonen ikke vibrerer, men den svenske angriber er kræsen, selv om han ikke har udsigt til spilletid i SønderjyskE.

- Der har været interesserede klubber, men hvor spilleren selv har skønnet, det ikke var det rigtige for ham. Det er jo fair nok. En transfer handler om, at tre parter skal være tilfredse. Marko vil også gerne selv et sted hen, hvor han får spilletid, og vi håber, det når at løse sig i løbet af transfervinduet, lyder det fra sportschefen.

En anden spiller, der kan være væk, når transfervinduet lukker, er William Tchuameni. Den 21-årige angriber har slet ikke være på banen i denne sæson, og i sidste sæson blev det kun til spilletid i 11 kampe. Det er lige i underkanten, og derfor kan han være på vej til en adresse med større muligheder for spilletid.

- Det er bestemt en spiller, vi tror på, men lige nu har vi bare to spillere i Mads Hvilsom og Mart Lieder, der har lidt mere i sækken – og her taler jeg ikke om den på maven, men den på ryggen. Det har kostet lidt for William, og derfor er det da også en spiller, det kan give mening at leje ud, for han skal selvfølgelig have minutter i benene for at udvikle sig. Det kigger vi lidt på.

- Men jeg vil også gerne understrege, at vi som udgangspunkt kun er interesseret i at leje ham ud, for det er som sagt en spiller, vi stadig tror rigtig meget på, og han har også gjort det godt i mange reserveholdskampe, siger Hans Jørgen Haysen.

William Tchuameni fra Cameroun har tre år tilbage af sin aftale med SønderjyskE. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus