FC Midtjylland fik en forfærdelig start på den nye Superliga-sæson, da midtjyderne søndag aften tabte med 4-0 ude til Brøndby IF.

FC Midtjylland åbnede søndag aften Alka Superligaen med en svær udekamp mod Brøndby IF. Hvor svær den kamp egentlig skulle vise sig at blive, kom dog alligevel bag på både FCM-spillere, trænere og fans. Midtjyderne spillede nemlig en rædselsfuld kamp, og det endte ud i et kontant 4-0 nederlag. 

Ikke den bedste start på Superliga-livet for flere af FCM-debutanterne, og en af dem, der spillede sin første Superliga-kamp for ulvene var angriber Alexander Sørloth. Ikke så overraskende var han da heller ikke alt for begejstret:

- Det var ikke lige det, jeg havde drømt om. En hård start. Jeg følte mig også klar til det, men det kunne bestemt have været bedre. Jeg er ikke tilfreds, siger Alexander Sørloth til Aoh.dk efter opgøret. 

Midtjyderne var ellers inde i en god periode med god selvtillid, men nu er missionen klar ifølge Sørloth: 

- Vi havde ellers en god følelse op til kampen. Vi følte, at vi var på en positiv bølge, men det kan man ikke sige, at vi er længere. Det bliver ikke svært. Nu nulstiller vi, og så er vi klar torsdag, forventer angriberen.

FC Midtjylland møder lørdag ungarske Ferencvaros. I næste Superliga-runde skal ulvene hjemme møde Silkeborg IF i et lokalopgør. 

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?

SUPERLIGA-VIDEO