• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Benjamin Lillelund

Solbakken: Augustinsson bliver solgt til sommer

Solbakken: Augustinsson bliver solgt til sommer
Foto: Jens Dresling/POLFOTO

Ståle Solbakken fastslår nu, at Ludwig Augustinsson definitivt er fortid i FC København, når denne sæson er spillet færdig.

Af Benjamin Lillelund

Han har været en af de helt store gevinster for FC København, men efter blot to år i klubben vil Ludwig Augustinsson allerede forlade klubben.

Det forklarede Ståle Solbakken forud for Champions League-kampen mod Club Brugge i et interview med VG, hvor han blev bedt om at sætte et par ord på hver spiller.

- Bliver solgt til sommer. Bundsolid, men kan arbejde mere med sin eksplosivitet. Fordel i at han har et godt venstreben. Mangler lidt én-mod-én begge veje. Må arbejde lidt mere for at tage det sidste skridt, sagde Ståle Solbakken om Ludwig Augustinsson.

FC København har allerede fremtidssikret sig på venstre back, da man i sommer skrev kontrakt med Nicolai Boilesen.

Ståle Solbakken forklarer endvidere også, at Rasmus Falk ”er bedre defensivt en frygtet”, at Federico Santander ”måtte tabe nogle kilo, da han kom”, og at Erik Johansson er ”fuldstændig uinteresseret i fodbold” og ”ikke ville have set Barcelona-Real Madrid, hvis de spillede i hans baghave”.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.