Ståle må tænke kreativt: Ærgerligt med Rasmus Falk
2016-02-23 12:56
Foto: tipsbladet.dk

FCK-manager Ståle Solbakken ser det som en fordel for Sverige, hvis landstræner Erik Hamrén ser i retning af tidligere FCK'ere til positionen som venstre back.

Da Sverige i november slukkede de danske EM-håb i Parken i playoff-kampen var det med Pierre Bengtsson som venstre back og med Martin Olsson som indhopper på samme position senere i kampen. 
 
Nu er begge spillere bænket i deres klubber, hvilket kan få Erik Hamrén til at se på alternativer frem mod marts-landskampene mod Tyrkiet og Tjekkiet. Både Oscar Wendt og Ludwig Augustinsson spiller fast i henholdsvis Borussia Mönchengladbach og FC København.
 
FCK-manager Ståle Solbakken har et stærkt kendskab til både Bengtsson, Wendt og Augustinsson, og han ser ganske god fornuft i at Erik Hamrén ser på alternativer til Bengtsson og Olsson. 
 
Jeg har haft tre af de fyre i FCK. Jeg synes, at "Ludde" og Oskar  og de, der nok har de bedste relationelle færdigheder, hvilket vil sige, at de begge er gode til at spille sammen med andre. 
 
Pierre er mere en Duracell-kanin og er mere en individuel spiller. Men alle tre holder et højt niveau, siger Ståle Solbakke til Göteborg-Posten.
Erik Hamrén præsenterer sin EM-trup 10. eller 11. maj.
 
 
 
SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO