• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mikkel Sloth

Solbakken roser angrebstalent: Har alt undtagen én ting

Ståle Solbakken ser et stort lys i unde Jonas Wind, som ifølge nordmanden er tæt på at have alt, hvad man kunne ønske sig i en angriber

Af Mikkel Sloth

FC Københavns unge angriber Jonas Wind var en af de helt store oplevelser, da FC København mandag overkom sit udebanekompleks mod FC Nordsjælland og vandt med 3-0 på kunstgræsset i Farum.

Wind scorede ganske vist ikke, men med to flotte oplæg havde han mere end bare en fod med i sejren. I et interview med Ekstra Bladet får han da også stor ros af sin træner, Ståle Solbakken, der mener at Wind er tæt på at have hele pakken.

- Han har alt undtagen hurtighed. Men den hurtighed, han mangler i fødderne, har han i hovedet, lyder det fra nordmanden, der ser et stort potentiale i den 20-årige angriber.

Det er også grunden til, at FC København har udstyret Jonas Wind med femårig kontrakt. Solbakken beskriver Wind som en godt link-spiller, hvilket man blandt andet så ved oplægget til Viktor Fischers mål til 1-0. Og ved målet til 3-0 viste Wind faktisk både god teknik, overblik og lidt hurtighed i assisten til Robert Skov scoring, der lukkkede kampen.

Med sejren tog FC København desuden et stort skridt mod mesterskabet. FC Midtjylland tabte senere mandag aften til Brøndby, og FC København er nu 11 point foran med kun 15 point tilbage at spille om.

Du kan i øvrigt se alle mål og Jonas Winds oplæg i afspilleren øverst i artiklen. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AGF

AGF jagter sæsonens anden sejr og den første på Brøndby Stadion siden 2007. Brøndby IF jagter topholdene FC København og FC Midtjylland.