• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mikkel Sloth

Solbakken roser indskiftere: Vi blev meget farligere

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Selvom Pieros Sotiriou med to mål blev afgørende mod FC Nordsjælland, var det ikke ham, somStåle Solbakken mener vendte kampen til FCK's fordel

Af Mikkel Sloth

FC København fortsatte den fornemme stime med lutter sejre i 3F Superligaen, da de søndag aften vandt 3-1 over FC Nordsjælland. Her kom Løverne tidligt foran, men FC Nordsjælland fik udlignet efter en halv times spil, og FC København havde svært ved at true offensivt, da det hele skulle afgøres i de sidste 45 minutter.

Efter 66 minutter foretog træner Ståle Solbakken derfor en dobbeltindskiftning, som sendte både Jens Stage og nyindkøbet Michael Santos på banen, og ti minutter senere havde Pieros Sotiriou med to mål afgjort kampen til københavnernes fordel. Men det var de to indskiftere, som Solbakken efter kampens roste i et interview til FC Københavns hjemmeside.

- Vi får sat Stage på banen, og det gav os noget fysik og ro på midten, og samtidig fik Falk og Fischer også meget mere plads, og dermed gik vi hen og blev farligere. Samtidig gjorde Santos det godt, han havde nogle gode dybdeløb og fik truet dem godt, fortæller nordmanden og fortsætter:

- Alt i alt var vi meget farligere efter indskiftningen af Stage og Santos, det var næsten som om, at vi havde fået et nyt hold. I den sidste del af 2. halvleg kom vi frem til 4-5 store chancer, hvor vi vel havde haft nul chancer i 2. halvlegs første 16-17 minutter.

Det var dog hverken Stage, Santos eller matchvinder Sotiriou, som var kampens bedste i Ståle Solbakkens optik - selvom sidstnævnte også får store roser fra sin træner.

- Zeca var klart min Man of the Match, og så spillede Sotte (Sotiriou, red.) i den grad en kanonkamp, afslutter FC Københavns træner.

Superliga

Mere Superliga

Fokus