Solbakken: Vi bliver for urolige

Dødbolde gør stadig ondt på FC København, og det er noget, som Ståle Solbakken fik adresseret efter opgøret mod AaB, hvor der igen blev scoret på en standard mod FCK.

Det blev til en sejr på 2-1 for FC København onsdag aften, da de mødte AaB på hjemmebane. Efter kampen var det en rimelig tilfreds FCK-manager i form af Ståle Solbakken, der kunne gøre status efter kampen.

Det gjorde han i et interview med Canal 9.

- Jeg synes, vi spiller flot fodbold i lange perioder. Særligt i de første 25 minutter. Der har Jonas (Wind red.) en kampe chance for at punktere kampen, måske. Derefter bliver vi lidt urolige, lyder det fra Solbakken, der fortsætter:

- De sidste syv-otte mål mod os har været på dødbolde. To mod Midtjylland, én i dag, én mod Nordsjælland og én mod Brøndby. Nu møder vi jo Horsens i de to næste kampe, og det er Harlem Globetrotters uden teknik, lyder det fra FCK-manageren.

Solbakken slog desuden fast, at han er glad for den disciplin, som Viktor Fischer har på holdet, og at han har et godt overskud. Denne gang blev han igen kampafgørende for FC København-holdet.