Solbakken: Zanka lavede flere fejl end Vavro

Ståle Solbakken er ikke bekymret for Denis Vavro.

FC København rundede et sløjt efterår af med 1-1 mod AaB søndag eftermiddag. Hjemmeholdet bragte sig foran allerede i første minut, da et stort forsvarskoks af Denis Vavro førte til en scoring af Filip Lesniak. Federico Santander udlignede senere i første halvleg.

At det var Denis Vavro, der begik fejlen, kom næppe som et chok for ret mange, da slovakken har virket usikker på det seneste, og FCK-manager Ståle Solbakken tog da også straks konsekvensen og flåede forsvarsspilleren ud allerede midtvejs i første halvleg.

Da kampen var forbi og det ene point i hus, var der dog ingen hårde ord fra Solbakken om Denis Vavro.

- Han er en ung dreng. "Zanka" lavede langt flere fejl end Vavro gjorde i 2008, og han gik hen og blev en rigtig god spiller, siger Ståle Solbakken til Ekstra Bladet.

Nordmanden forsvarer ligeledes midtbanespilleren Carlos Zeca, der fik en flot start i FC København, men på det seneste har set noget ordinær ud.

- Zeca kommer til at blive bedre og bedre, nu hvor han kender ligaen, lyder det fra Solbakken.

FC København overvintrer som en skuffende nummer seks i Superligaen.