• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League plbold.dk

Solskjær: Selvfølgelig vil Pochettino have mit job

Foto: Getty Images

Nordmanden er ikke bekymret, men han er overbevist om, at alle ville elske at have stillingen som Manchester United-manager.

Af plbold.dk

Mauricio Pochettino var storfavorit til at overtage trænerjobbet på Old Trafford, da José Mourinho blev fyret for knap et år siden.

11 måneder senere er det den omvendte verden, efter José Mourinho nu har afløst argentineren i Tottenham og efterladt Pochettino jobløs.

Ole Gunnar Solskjær er dog ikke nervøs for, at han nu risikerer at lade livet som Manchester United-træner, selvom han er sikker på, at Pochettino er interesseret i stillingen.

- Det bekymrer mig slet ikke. Jeg har det bedste job i verden, og om du har job eller er uden, så ønsker du min stilling, siger nordmanden på fredagens pressemøde.

- Jeg snakker med Ed Woodward og ejerne konstant om, hvordan vi bevæger os fremad, og det ændrer sig ikke, selvom andre klubber skifter trænere.

Umiddelbart bør Solskjær heller ikke frygte for sin jobsikkerhed. The Athletic skriver denne fredag, at Mauricio Pochettino ikke længere er et mål for The Red Devils, der er helt dedikeret til Solskjærs genopbygningsprojekt.

Superliga

Optakt: Hobro IK - Lyngby Boldklub

Den første af to gyserkampe om overlevelse i Superligaen spilles i Hobro, hvor Lyngby kommer på besøg mandag aften.

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.