• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Spændt Ebbe Sand: Hedlund kan udfylde en række roller hos os

Ebbe Sand mener, at Simon Hedlund kan udfylde en række roller hos Brøndby IF.

Af Victor Risager

Brøndby IF har bekræftet, at svenske Simon Hedlund skifter til klubben med øjeblikkelig virkning. Den svenske offensivspiller kommer til de blå-gule fra tyske Union Berlin, og han kan hjælpe på flere områder. 

Han kan således spille flere positioner, mens hans erfaring også vil bidrage til træning og i kampe, mener Brøndbys sportsdirektør, Ebbe Sand. 

Læs også: Officielt: Union Berlin-svensker skifter til Brøndby

- I Simon får vi en rigtig spændende offensiv spiller, som kan udfylde en række roller hos os. Simon vil både kunne spille 10’er og 8’er, men han kan også spille oppe foran som angriber, så det giver os nogle rigtig gode muligheder, både på den korte bane og på den lange bane. 

- Simon har en rigtig god fodboldalder, da han med sine 25 år allerede har samlet en masse erfaring, som han kan dele ud af til træning og tage ansvar i kampe, fortæller Sand til Brøndbys hjemmeside.

Hedlund har spillet i Union Berlin siden 2016, og inden da spillede han for IF Elfsborg i Allsvenskan. I denne sæson har Hedlund spillet 11 kampe for Union Berlin, men han har ikke formået at finde netmaskerne i 2. Bundesliga. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus