2016-02-03 08:59
Foto: René Schütze/Polfoto

AaB-angriber Lukas Spalvis var tæt på Sporting CP i det netop overståede transfervindue. Nu lurer i stedet et sommerskifte.

Lukas Spalvis hamrede i efteråret 14 kasser ind i Superligaen - flest af alle - og det imponerede den portugisiske storklub Sporting CP, der i januars transfervindue gerne ville hente den litauiske angriber til Portugal i løbet af januar.

Og der blev arbejdet på et skifte, fortæller Spalvis' agent, men det endte ikke med at udmønte sig i noget - formentlig, fordi AaB har haft et ønske om at sælge til sommer i stedet. Det ligner nu også i stedet et sommersalg til Sporting.

- Vi arbejdede på at lave en aftale i dette transfervindue. Det gik ikke, og det er helt okay. Lukas har det godt i AaB, og han spiller gerne videre til sommer. De sidste dage var meget hektiske for mig, for Sporting og for AaB. Nu skal alt lige lægge sig lidt, og så kigger vi frem, siger agent Henner Janzen til BT.

Lukas Spalvis har en frikøbsklausul i sin aftale til sommer, så AaB går sikkert allerede nu efter at få en aftale i hus, således at klubben scorer en pæn sum penge på den 21-årige topscorer.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?

SUPERLIGA-VIDEO