• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Spillerforeningen: Der skal lyde en kæmpe tak til Mads Øland

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Spillerforeningens formand, Jeppe Curth, sender en stor tak til afgående direktør Mads Øland.

Af Victor Risager

En omorganisering i Spillerforeningen har resultereret, i at Mads Øland er færdig som formand i organisationen.

Mads Øland har været en del af Spillerforeningens ledelse siden 1990, og han har spillet en stor rolle i dansk fodbold i de mange år. Nu har Spillerforeningen imidlertid sat gang i en proces med at udvikle en ny strategi, efter at de har sikret sig flere længerevarende landsholdsaftaler. Og i forbindelse med igangsættelsen af den proces stopper Mads Øland altså.

Læs også:Mads Øland stopper som direktør i Spillerforeningen

Det fortæller formanden for Spillerforeningen, Jeppe Curth, til foreningens hjemmeside.

- Som enhver organisation ser vi hele tiden på, hvordan vi bedst udvikler os og varetager spillernes interesser bedst muligt. Med en ny overenskomst og stærke, langvarige landsholdsaftaler i ryggen, giver det os nu en mulighed for at udvikle foreningen igennem et nyt set-up, hvilket bl.a. betyder, at Mads Øland stopper som direktør i Spillerforeningen. Han fortsætter med at varetage vores internationale opgaver i FIFPRO, siger Jeppe Curth ifølge Spillerforeningens hjemmeside.

Læs også:Transferplanen: Brøndby gør sig overvejelser om salg af topscorer Wilczek

Jeppe Curth sender samtidig en stor tak til Mads Øland for det arbejde, han har ydet i Spillerforeningen i løbet af de seneste 30 år.

- På bestyrelsens og spillernes vegne skal der lyde en kæmpe tak for det arbejde, Mads har udført. Han har været med til at tegne Spillerforeningen i næsten 30 år, som formand og direktør. Og sammen med spillerne og vores forhandlerteams har han på klub- og landsholdsplan været med til at sikre utallige stærke kollektive aftaler med hhv. Divisionsforeningen og DBU, til fordel for udviklingen i dansk fodbold på både herre- og kvindesiden. Det er spillerne, bestyrelsen og jeg yderst taknemmelige for, siger Jeppe Curth.

Spillerforeningen meddeler samtidig, at Michael Sahl Hansen er blevet udpeget som midlertidig administrativ chef. Michael Sahl Hansen er samtidig direktør for Håndbold Spiller Foreningen. 

Læs også:Transferplanen: Lyngbys kamp for at holde på Brøndby-spiller

---------------------------

Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus