TV: Hvordan ser fremtiden for Kasper Hjulmand ud?
2016-02-26 15:10
Foto: tipsbladet.dk

Spillerforeningens formand Thomas Lindrup kritiserer FC Nordsjællands hjemmebane.

FC Nordsjællands hjemmebane Farum Park har gennem nogle år været kritiseret på grund af det kunstgræs, banen er beklædt med. 

Nu retter Spillerforeningen en hård kritik mod banen, men formand Thomas Lindrup understreger, at det ikke handler om kunstgræsset. Det sker i forbindelse med konkurrencen om "Danmarks bedste bane", hvor alle landets 12 Superliga-anførere giver point til de forskellige klubbers hjemmebane. Mens det samlede gennemsnit for de 11 andre klubber er på 3,7 point, er Farum Park nede på 1,5 point i karaktersnit. 

- Det indikerer, hvad anførerne har ment om kunstgræsset indtil videre i denne sæson. Desværre er det værste ikke overstået endnu. Vi har tidligere oplevet, hvordan spillerne bogstaveligt talt skøjtede rundt, når de besøgte Farum Park. Vi kan kun frygte, at samme scener kommer til at udspille sig i denne sæson, hvis vejret udfordrer forholdene en smule, siger Thomas Lindrup i en pressemeddelelse. 

Han siger i samme meddelelse, at det ikke er fair at byde spillerne de betingelser, der er på Farum Park.

- Det handler om spillet – ikke underlaget. Hvis kunstgræs kan give adgang til det samme spil, har vi ingen anke mod kunstgræs. Det har anførerne sikkert heller ikke. Det er desværre bare ikke tilfældet i Farum. Det fortæller spillerne, det viser vores undersøgelse igen i år og det kan vi se med egne øjne, når vi overværer kampe, hvor vejret viser sig fra sin hårde side. Det er desværre faktum, tilføjer han. 

Stillingen i konkurrencen om Danmarks bedste bane er som følger:

1. FC Midtjylland (4,33 i gennemsnit)
2. Randers FC (4,22 i gennemsnit)
3. AaB (4,14 i gennemsnit)
4. AGF (3,89 i gennemsnit)
4. Esbjerg fB (3,89 i gennemsnit)
6. SønderjyskE (3,86 i gennemsnit)
7. Brøndby IF (3,75 i gennemsnit)
8. FC København (3,44 i gennemsnit)
9. Viborg (3,44 i gennemsnit)
10. Hobro (3,20 i gennemsnit)
11. OB (3,11 i gennemsnit)
12. FC Nordsjælland (1,50 i gennemsnit)

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?

SUPERLIGA-VIDEO