• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mads Bye Marboe

Sportschef blåstempler FC Nordsjællands transfervindue

Foto: Getty Images

Jan Laursen er godt tilfreds med det transfervindue, som FC Nordsjælland har været igennem, selvom flere profiler forlod klubben.

Af Mads Bye Marboe

FC Nordsjælland måtte i løbet af sommeren vinke farvel til Mads Valentin, Victor Nelsson, Karlo Bartolec og Andreas Skov Olsen, som alle var store profiler på holdet i sidste sæson.

Kian Hansen og Mads Døhr Thychosen kom omvendt til klubben fra FC Midtjylland, mens enkelte yngre spillere blev hentet til klubbens akademi.

Sportschef Jan Laursen blåstempler nu det transfervindue, man har været igennem.

- Det har været meget hektisk, men også godt. Jeg synes, at der er sket rigtig mange ting - ikke kun spillere ind og ud, men også noget, som ikke særlig mange bruger tid på i denne periode: kontraktforlængelser med vigtige spillere, siger han til FCN TV og uddyber:

- På den måde har det været rigtig fint. Vi har fået lavet nogle forholdsvis store handler ud, og vi har lavet nogle lidt større handler end normalt, så det føles godt, og det føles som om, at der er en god balance.

Laursen forklarer desuden, at nøglen til et godt transfervindue har været at forberede sig godt. Klubben vidste således allerede på forhånd, hvilke spillere der med stor sandsynlighed ville forlade holdet.

- Man kan planlægge meget, og sådan har det også været i det her vindue i forhold til, hvem man forventer, der forlader skuden, og hvem der kommer ind. Det går aldrig helt sådan, men i og med at vi har en god base og mange spillere fra akademiet på vej, har vi kunne gøre tingene med ro og is i maven.

FC Nordsjælland er nummer fire i 3F Superligaen med 13 point efter de otte første spillerunder.

Superliga

Mere Superliga

Fokus