• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Sportsdirektør hylder tilbagevendt forsvarer: Han er et godt eksempel

Allan Gaarde er meget glad for at have fået Kasper Pedersen tilbage. Pedersen valgte at skrive en ny kontrakt med AaB, efter han havde afsøgt sine muligheder i udlandet.

Af Kenneth Jensen

Da Kasper Pedersen fik sin debut for AaB's førstehold, var han amatør. Debuten kom, da han var med fra start i udekampen mod Silkeborg i foråret 2013. Opgøret tabte AaB, men Kasper Pedersen scorede kampens første mål og fik således en markant start på sin tid i Superligaen.

Siden har den brølstærke centerback vokset sig vigtigere og vigtigere for AaB's førstehold, og her seks år efter debuten er sportsdirektør Allan Gaarde meget, meget tilfreds med, at det lykkedes at få endnu en aftale i stand med ham, selv om han egentlig brugte den første tid efter kontraktudløb på at se sig om efter en anden klub.

- Vi har hele tiden sagt, at førsteprioriteten var at forlænge med Kasper. Han har nogle kvaliteter - som han også allerede viste i weekenden - der gør ham vigtig for os. Det er en spiller, der har spillet næsten 150 kampe for AaB. Han er stabil, har erfaring og har oparbejdet en masse, vi kan bruge, for rundt om ham og sådan generelt er der ikke så meget kamperfaring i truppen. Kasper er også et samlingspunkt. Han er måske ikke så højlydt, men han er stadig god til at tage vare på sine holdkammerater ud fra et socialt perspektivt. Han har nogle stærke værdier - han er hårdtarbejde, loyal og troværdig, siger Allan Gaarde til tipsbladet.dk.

Ifølge Allan Gaarde får Kasper Pedersen en vigtig rolle fremadrettet for AaB.

- Han er en, de andre kan spejle sig i. Kasper er eksemplet på en spiller, der ikke det største talent hele vejen op gennem rækkerne, men er kommet meget lang på flid og hårdt arbejde. Vi har hele tiden haft forståelse for Kasper situation (at han ville afsøge sine muligheder, red.), men det er en spiller, vi meget gerne vil have med videre, lyder det.

Kasper Pedersen har var allerede i weekenden med fra start for AaB, da det blev til 1-1 hjemme mod SønderjyskE. Og han er formentlig med fra start igen på mandag, når der venter en kamp hjemme mod Silkeborg i Superligaen.

Kasper Pedersen har fået en aftale, der løber til sommeren 2021.

Superliga

Mere Superliga

Fokus