• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga .
Sponsoreret artikel

Spotpris på Dplay: Se AaB - FCN og topbraget AGF - FCM

Spotpris på Dplay: Se AaB - FCN og topbraget AGF - FCM
.

Få alt det bedste sport og underholdning med Dplay i tre mdr for bare 99,-/md (normalpris 179,-/md).

Af .

Nations League-gruppespillet er nu fuldstændig afviklet med en samlet set glimrende dansk indsats. Nu er det atter tid til at stille skarpt på den danske Superliga, hvor der er højspænding i både top og bund.

Discovery og Tipsbladet har et fremragende tilbud på Dplay Sport & Underholdning, der giver adgang til eksempelvis Superliga, Europa League, og masser af andet fodbold og sport.

For bare 99,-/md (normalpris 179,-/md) er der adgang til topfodbold fra Superligaen, Europa League, Nations League og meget mere.

På søndag er der vigtige point på spil i forhold til at skyde sig frem blandt de forreste, når AaB hjemme tager mod FC Nordsjælland - det bliver en kamp, der på forhånd dufter dejligt at mål og fremadrettet spil på banen.

Efterfølgende bliver der drama i Aarhus, hvor byens yndlinge fra AGF skal bide skeer med de danske mestre fra FC Midtjylland i weekendens helt store topbrag. AGF har vundet de tre seneste møder mod netop FC Midtjylland, så selvtilliden må være stor i det aarhusianske.

Se begge de spændende Superliga-kampe på Dplay, hvor du lige nu kan få en fremragende favoritpris til Tipsbladets læsere.

Ud over masser af fodbold byder Dplay Sport & Underholdning også på blandt andet:

- Eksklusive Dplay Only programmer og snigpremiere

- Live stream af 11 tv-kanaler

Tilbuddet på Dplay Sport & Underholdning er skræddersyet til Tipsbladets læsere og kan lige nu hentes til kun 99 kroner om måneden for tre måneder. (normalpris 179,-/md) - TILMELD VIA LINK