• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga .
Sponsoreret artikel

Spotpris: Se OB - FCN og Randers - AGF med Dplay

Spotpris: Se OB - FCN og Randers - AGF med Dplay
Foto: Getty Images

Klar til weekendens Superliga: Få alt det bedste Sport og Underholdning med Dplay i tre mdr for bare 99,-/md (normalpris 179,-/md).

Af .

Oven på en hektisk europæisk uge, er det igen tid til at sætte fokus på den danske Superliga, hvor Dplay i hver runde er klar med flere kampe.

Discovery og Tipsbladet præsenterer nu et fremragende tilbud på Dplay Sport & Underholdning, der giver adgang til eksempelvis Superliga, Europa League og masser af andet fodbold og sport.

For bare 99,-/md (normalpris 179,-/md) er der adgang til topfodbold fra Superligaen, Europa League, Nations League og meget mere.

På søndag viser Dplay eksempelvis både OB's hjemmekamp mod FC Nordsjælland og lokal-rival-opgøret mellem Randers FC og AGF.

OB fik en fornem start på sæsonen med en 3-2-sejr over FC København, imens FC Nordsjælland formøblede en 2-0-føring mod Brøndby og derfor kom ud af premiere-runden med nul point. 

Både Randers og AGF vandt deres første kampe over henholdsvis AC Horsens og Vejle Boldklub, og i forhold til tabellen, er det faktisk rækkens nummer et og to, der mødes. Så ud over en uhyre vigtig håneret i lokalbraget er der også vigtige point på spil i dette topopgør.  

Begge kampe vises på Dplay med en fremragende favoritpris til Tipsbladets læsere. 

Ud over masser af fodbold byder Dplay Sport & Underholdning også på:

- Giro d’Italia

- Le Mans

- Eksklusive Dplay Only programmer og snigpremiere

- Live stream af 11 tv-kanaler

Tilbuddet på Dplay Sport & Underholdning er skræddersyet til Tipsbladets læsere og kan lige nu hentes til kun 99 kroner om måneden for tre måneder. (normalpris 179,-/md) - TILMELD VIA LINK

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020