• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga .
Sponsoreret artikel

Spotpris: Se OB - Vejle og AaB - AGF med Dplay

.

Det er tid til Superliga: Få alt det bedste Sport og Underholdning med Dplay i tre mdr for bare 99,-/md (normalpris 179,-/md).

Af .

En hektisk europæisk uge er overstået med succes for FC Midtjylland og nedtur for FC København. Men nu er det tid til attert at rette blikket mo den danske Superliga, der byder på fuld runde i weekenden.  

Discovery og Tipsbladet præsenterer et fremragende tilbud på Dplay Sport & Underholdning, der giver adgang til eksempelvis Superliga, Europa League, og masser af andet fodbold og sport.

For bare 99,-/md (normalpris 179,-/md) er der adgang til topfodbold fra Superligaen, Europa League, Nations League og meget mere.

På søndag viser Dplay eksempelvis OB mod oprykkerne fra Vejle - to hold, der begge er kommer fra land med en sejr, en uafgjort og et nederlag efter tre runder. 

Senere søndag er der linet op til et klassisk brag, når AaB hjemme tager mod AGF. Hjemmeholdet står noteret for fire point imens gæsterne fra AGF med syv point er et af bare to hold i ligaen, der endnu er ubesejret i ligaen. AaB udviklede sig i den seneste sæson til en skrækmodstander for AGF, men Aarhus-holdet er kommet stærkt fra start og går ind til kampen som svag favorit til sejren.

Begge kampe vises på Dplay med en fremragende favoritpris til Tipsbladets læsere.

Ud over masser af fodbold byder Dplay Sport & Underholdning også på blandt andet:

- French Open, tennis

- Giro d’Italia, cykling

- Eksklusive Dplay Only programmer og snigpremiere

- Live stream af 11 tv-kanaler

Tilbuddet på Dplay Sport & Underholdning er skræddersyet til Tipsbladets læsere og kan lige nu hentes til kun 99 kroner om måneden for tre måneder. (normalpris 179,-/md) - TILMELD VIA LINK