• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga .
Sponsoreret artikel

Spotpris: Se topbraget Brøndby - FCM og Randers - SønderjyskE med Dplay

Spotpris: Se topbraget Brøndby - FCM og Randers - SønderjyskE med Dplay
.

Få alt det bedste sport og underholdning med Dplay i tre mdr for bare 99,-/md (normalpris 179,-/md).

Af .

Vi er godt igennem et hav af fede europæiske kampe, og nu er det tid til at rette blikket tilbage på den danske Superliga, hvor der er masser på spil i den kommende spillerunde. 

Discovery og Tipsbladet har et fremragende tilbud på Dplay Sport & Underholdning, der giver adgang til eksempelvis Superliga, Europa League, og masser af andet fodbold og sport.

For bare 99,-/md (normalpris 179,-/md) er der adgang til topfodbold fra Superligaen, Europa League, Nations League og meget mere.

Se spillerundens helt store kamp på Dplay, når topholdet Brøndby IF hjemme møder de forsvarende mestre fra FC Midtjylland i en voldsom vigtig kamp for begge hold. Brøndby har skudt sig til tops med fire sejre i træk i de fire første spillerunder, men i femte runde gik det galt ude mod SønderjyskE. Pointtab til Brøndby risikerer at koste førstepladsen, og de positive vinde omkring klubbens fornemme start vil måske løje en smule af. 

FC Midtjylland fik ørerne i maskinen i midtugens Champions League-debut, hvor Atalanta tog fra Herning med en knusende 4-0-sejr. Det er nu, at de danske mestre skal vise moral og styrke midt i det hektiske kampprogram, hvor tirsdagens Champions League-udekamp i Liverpool også presser sig på. 

SønderjyskE nedlagde Brøndby i seneste runde og har fået en fremragende start på sæsonen. En ny sejr ude over Randers FC kan skyde sønderjyderne helt frem i tabellen imens at hjemmeholdet skal gøre alt for at afværge krise-stemning efter tre nederlag i træk og kun fire point på kontoen.

Se begge de spændende Superliga-kampe på Dplay, hvor du lige nu kan få en fremragende favoritpris til Tipsbladets læsere.

Ud over masser af fodbold byder Dplay Sport & Underholdning også på blandt andet:

- Giro d’Italia

Vuelta a España

- Eksklusive Dplay Only programmer og snigpremiere

- Live stream af 11 tv-kanaler

Tilbuddet på Dplay Sport & Underholdning er skræddersyet til Tipsbladets læsere og kan lige nu hentes til kun 99 kroner om måneden for tre måneder. (normalpris 179,-/md) - TILMELD VIA LINK

-----
Se alt det bedste fodbold fra de største ligaer med YouTV - Intro-tilbud

Superliga

Mere Superliga

Fokus