Daniel Amarteys bror affejer Leicester-spekulationer
2016-01-18 07:19
Foto: Martin Davidsen/tipsbladet.dk

FC København er tæt på at sælge midtbaneprofilen Daniel Amartey til engelske Leicester, bekræfter manager Ståle Solbakken.

FC København er i fuld gang med forberedelserne til foråret. Det meste tyder dog på, at netop foråret bliver uden en af holdets største profiler. Daniel Amartey har længe været rygtet på vej væk fra hovedstaden, og netop nu er der forhandlinger med den engelske topklub Leicester City. 

Det skriver BT, der søndag aften henviser til et studieprogram hos norske TV2, der havde Solbakken med direkte. Her lagde FCK-manageren ikke tvivl på situationen omkring Daniel Amartey:

- Ja, der er en stor chance for, at vores mest lovende spiller, Daniel Amartey, som har haft en kometkarriere hos os, skifter græs i denne uge her. Vi er i forhandlinger med Leicester. Om ikke ret lang tid vil vi få en konklusion, siger Ståle Solbakken ifølge BT til TV-stationen.
 
Manageren mener samtidig, at Amartey hurtigt vil falde til i England hos Leicester: 

- Ja, det vil ikke tage lang tid. Det er sjældent, jeg ser en 20-årig spille med den modenhed, som han gør. Han kom til os som midtstopper, og han har været midtstopper i 18 måneder i Djurgården. Men vi har brugt ham mest som central midtbanespiller, og han har gjort det rigtig godt både i Superligaen og i Europa, vurderer Solbakken.  

Daniel Amartey var meldt på vej væk allerede i sommeren 2015, men her kiksede et skifte akkurat. 

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?

SUPERLIGA-VIDEO