• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Ståle Solbakken efter Joronen-salg: Vi er tæt på en ny kvalificeret målmand

Efter salget af Jesse Joronen fortæller Ståle Solbakken, at FC København nærmer sig en afløser, der skal tage kampen op med Sten Grytebust.

Af Anders Dehn

Man skulle måske tro, at FC København havde klubbens målmænd på plads. Ind kom Sten Grytebust, og ud er netop gået Jesse Joronen, der skifter til Serie A-klubben Brescia. Men mestrene nærme sig endnu en keeper.

Det fortæller manager Ståle Solbakken i forbindelse med salget af Joronen.

Læs også: FCK bekræfter Joronen-salg: Vi har fået et rigtig godt bud

- Vi har allerede hentet Sten Grytebust, og vi er tæt på endnu en kvalificeret keeper, så vi er dækket stærkt ind i den kommende sæson, siger han.

Forklaringen er formentlig, at Stephan Andersen dels er langstidsskadet, dels har kontraktudløb til nytår. Derfor kan FCK lige så godt få afløseren for ham på plads denne sommer. 

Solbakken afslører ikke, hvilken målmand der er tale om, men han har tidligere fortalt, at han var ude efter Karl-Johan Johsson. Den forhenværende Randers-målmand vil væk fra Guingamp, der er rykket ned i den franske Ligue 2. Vi kan da også konstatere, at "Kalle" Johnsson har været på farten i dag.

I mellemtiden glæder Jesse Joronen sig over, at han trods bare ét år i FC København får muligheden for at skifte til Italien.

- Jeg har virkelig haft det fantastisk i F.C. København, som har været den bedste tid i min karriere indtil nu. Jeg har følt mig velkommen og værdsat fra dag ét, og jeg har trods kort tid i klubben knyttet mig til både den, fansene og byen, siger den finske keeper.

- Derfor er det også vemodigt at sige farvel allerede. Jeg har haft store oplevelser her, og mesterskabet med FCK vil altid stå som noget helt særligt for mig.

Brescia betaler angiveligt 37 millioner kroner for Joronen. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus