• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Solbakken: Fischer og N'Doye på træningsbanen onsdag-torsdag

FC København var søndag uden Dame N'Doye og Viktor Fischer, men træner Ståle Solbakken regner med at have de to tilbage på træningsbanen senere i ugen.

Af Kenneth Jensen

De smadrede OB med 6-1 søndag, hvor FC København tog hul på forårssæsonen og trak seks point fra konkurrenterne fra FC Midtjylland, der dog har en kamp i hånden.

Hvad der må være mest skræmmende for FCM, hvis holdet sad og så med, var, at sejren kom i hus uden to af FC Københavns største profiler i Dame N'Doye og Viktor Fischer.

De to er dog ikke langt fra igen at være med på træningsbanen, fortalte Ståle Solbakken efter sejren over OB.

- Begge to forventer jeg er på træningsbanen onsdag - torsdag i denne uge, og så må vi se, hvor langt fremme de er. Viktor er jo et stykke tilbage. Doye er tæt på at være (klar). Han har haft hele preaseason, så det er kun en uge, han ikke har trænet. Han er meget tættere på, siger Ståle Solbakken og hentyder til, at Fischer ikke spillede det sidste af efteråret og fik en ny skade i opstarten til forårssæsonen.

FC Københavns manager peger således på, at Fischer ikke lige er kampklar med det samme, fordi han modsat de andre ikke har det hårde slid fra forsæsonen i benene. Derfor skal han også i gang, så han bliver klar til at spille i foråret.

- Det har jeg sagt de sidste fem, seks, syv uger. Han har ikke kunnet tage det sidste skridt, og så har han tilmed fået en ekstra lill skade, da vi var i Dubai. Det var på dag to eller sådan noget, siger Solbakken.

Næste opgave for FC København er en udekamp mod Randers FC. Her har Viktor Fischer tidligere proklameret, at han forventer, han er klar til at spille. Kampformen betyder nok, at han starter på bænken, hvis han er i truppen til opgøret.

FCK fører med seks point ned til FC Midtjylland før FCM's opgør mod Vendsyssel mandag aften.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: AaB - Esbjerg fB

To målfattige mandskaber mødes i Aalborg søndag eftermiddag, så det ligner alt andet end en målfest. Men alligevel kan det godt blive en intens og spændende match.