• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Ståle Solbakken før Randers: Nu skal vi ramme en god stime

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

FC København skal igangsætte en god stime ovenpå sejren over Lyngby, mener Ståle Solbakken.

Af Victor Risager

FC København fik en noget nær perfekt genstart på Superligaen, da FC Midtjylland tabte til AC Horsens, mens københavnerne selv besejrede Lyngby Boldklub på udebane.

Søndag skal Ståle Solbakkens tropper igen i aktion, når de tager imod Randers FC på hjemmebane. Til den kamp skal FC København bygge videre på sejren over Lyngby og sætte gang i en stime. Det understreger manager Ståle Solbakken overfor klubbens hjemmeside.

Læs også:Superliga-spørgsmål: Hvordan fordeles millionerne?

- Vi skal bringe de gode elementer fra Lyngby-kampen med videre til kampen på søndag mod Randers. Vi skal holde samme energi-niveau og tempo. Vi skal nu sørge for at ramme en god stime med flere gode kampe, siger Ståle Solbakken.

De specielle omstændigheder omkring kampene betyder imidlertid også, at det er sværere at fastholde et højt energiniveau.

Læs også:Før søndagens duel: Randers-kant og FCK-back spillede sammen i United

- Der er altid nogle nye ting i kampene afhængig af modstanderen, men i disse tider uden tilskuere og specielle situationer udenfor banen, kræver det, at vi har endnu mere fokus på os selv, og det spil vi skal levere. Vi kan ikke blive trukket op af tilskuere, det er os selv, der skal bringe energien og nerven i kampene, fortæller Solbakken.

FC København er i øjeblikket på andenpladsen i Superligaen, hvor de har ni point op til FC Midtjylland på førstepladsen. 

Læs også:Optakt: FC Nordsjælland - FC Midtjylland

Læs også:Optakt: AC Horsens - Brøndby IF

Læs også:Optakt: SønderjyskE - Silkeborg IF

---------------------------

Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus