Solbakken om Zilina: Dem skal vi kunne slå
2017-01-11 14:45
Foto: Martin Davidsen/tipsbladet.dk

Ståle Solbakken har takket nej til at blive landstræner for Norge. Det bekræfter han over for norsk avis.

Ståle Solbakken har længe været sat i forbindelse med jobbet som norsk landstræner, men nu kan spekulationerne forstumme én gang for alle.

FC København-manageren bekræfter onsdag eftermiddag over for den norske avis VG, at han har takket nej til at blive Norges nye landstræner.

- Jeg har haft ondt i maven i 14 dage på grund af den situation her. Jeg har haft to møder med NFF, og jeg har valgt at afslutte det nu, fordi jeg aldrig har fået den gode mavefornemmelse i forhold til, at det var værd at gå videre med det her.

- Vi har aldrig diskuteret løn – så langt nåede vi ikke. Jeg har 18 måneder tilbage af min kontrakt med FC København, og den eneste mulighed i øjeblikket var at begynde i jobbet i 2018. Efter moden overvejelse er jeg kommet frem til, at det ikke var en optimal løsning for nogle af parterne, siger Ståle Solbakken til avisen.

Med Ståle Solbakken definitivt ude af billedet kan det Norske Foboldforbund rette fuldt fokus mod de øvrige navne på listen – det gælder blandt andre Bob Bradley, der må anses som den nye storfavorit til at blive landstræner i Norge. 

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvilken Superliga-klub har overrasket mest positivt i denne sæson?

SUPERLIGA-VIDEO