Ståle trods FCM-nederlag: Mesterskabet er ikke et tema for mig

Ståle Solbakken vil ikke begynde at tænke på mesterskabet, selv om FC København haler ind på FC Midtjylland efter aftens sejr i Lyngby.

Der var masser at glæde sig over for Ståle Solbakken, da der blev fløjtet af på Lyngby Stadion mandag aften.

Lyngby fik ganske vist udlignet til 1-1 ganske sent i opgøret, men FC København sad tungt på kampen i næsten alle 90 minutter, og til slut kunne man juble over en 4-1-sejr.

Nu vil den norske manager hjem og bygge yderligere på inden den resterende del af sæsonen.

- Jeg er vældig imponeret af drengenes indsats i dag. Vi skabte mange chancer og skulle selvfølgelig have afgjort det, inden de kom på 1-1, men vi kom stærkt tilbage og satte tingene på plads. Jeg er meget tilfreds med den måde, vi gennemfører kampen på.

- Selvfølgelig kan vi godt holde det høje tempo i endnu længere perioder, men alle har det ikke helt i benene endnu, så vi skal hjem og bruge de kommende træningsuger godt.

- I dag spiller vi også med en 18- og 19-årig i angrebet, og selv det lykkedes bedre for Mo i dag, så holder de forsvaret beskæftiget. Stage og Pep Biel er meget forskellige typer på kanterne, men de bidrager hver især med mange gode ting, så vi havde en god kombination i holdet i dag.

FC Midtjylland tabte tidligere på mandagen hjemme til AC Horsens, hvorfor deres forspring til FCK skrumper ind til ni point. Ståle Solbakken ønsker dog ikke at snakke om et muligt comeback i mesterskabskampen endnu.

- Det tænker jeg ikke over, der er stadig meget stor afstand, selv om den nu blev lidt mindre, men den skal være væsentligt kortere, før det er et tema for mig, slutter han over for klubbens hjemmeside.

FC Midtjylland har 62 point efter de første 25 spillerunder, mens FC København har 53 af slagsen.