• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Alexander Paaske

Ståle: Vi har brug for at rotere

FC København er uden Zeca og Rasmus Falk i søndagens opgør mod SønderjyskE, og Ståle Solbakken varsler yderligere ændringer i startformationen.

Af Alexander Paaske

Torsdag aften var FC København under et massivt pres i Europa League-opgøret mod Atalanta, men Ståle Solbakkens tropper fightede 0-0 hjem.

Det flotte resultat har dog kostet for FCK, der måtte se Zeca udgå med en skade. FCK må undvære både FCK og Rasmus Falk i søndagens hjemmekamp mod SønderjyskE, og Ståle Solbakken vil foretage yderligere ændringer i forhold til torsdagens startformation i Italien for at holde alle spillere friske i det tætpakkede program. Det fortæller han til klubbens hjemmeside.

Læs også: FCK må undvære Zeca og Falk mod SønderjyskE

- Vi kigger på spillerne hver dag, og så handler det om at finde balancen. Vi skal stille med et hold, hvor relationerne er nogenlunde er intakte, men vi har også brug for at rotere lidt. Spillerne har brug for motivation i form, at de føler sig tæt på holdet. Og samtidig skal vi bevare kontinuiteten.

- Der er også nogle spillere, som har større risiko for at få belastningsskader eller blive for trætte til at kunne yde sit bedste. 

FC København møder SønderjyskE søndag klokken 18. Kampen kan ses på TV3+

Superliga

Mere Superliga

Fokus