• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Startdebutant om sæsonens første AGF-sejr: Det har været hårdt

Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

Selvtilliden i AGF-truppen har været ramt af holdets sejrsløse start på sæsonen, men fik et nøk op i går aftes, da holdet vandt 2-0 over AC Horsens. Især debutanten Zach Duncan var glad.

Af Anders Dehn

AGF stillede med en urutineret spiller på den centrale midtbane, da holdet slog AC Horsens i går. Zach Duncan spillede sin bare syvende seniorkamp i karrieren - og den første, hvori han fik fuld tid - men det gik godt. Holdet vandt, og Duncan gjorde fin figur.

Det sidste er han naturligvis glad for; det var hans første startplads i AGF og hans første optræden på hjemmebane i sin nye klub, så det var dejligt at spille 90 vellykkede minutter. Men Duncan fremhæver også sejrens betydning for kollektivet.

Læs også: AGFs nye stjerneskud: Kommer til at have mareridt om den beslutning

Det var nemlig AGF's første sejr i denne sæson.

- Det har været hårdt i og omkring omklædningsrummet. Selvtilliden har været lidt nede, fordi det tog fem kampe (at vinde, red.). At vi fik de tre point er kæmpestort. Forhåbentlig kan det være begyndelsen på en stime, og vi han begynde at vende tingene og nå top 6, siger Zach Duncan til AGF TV.

Der er stadig et stykke op til en plads i det sjove slutspil: fire point og ikke mindst seks placeringer. Men netop AC Horsens er et af de hold, der ligger mellem AGF og top 6, hvorfor mandagens sejr var desto vigtigere.

19-årige Zach Duncan får endnu en chance for spilletid, når AGF på søndag møder Brøndby IF på udebane. Nicolai Poulsen, som han vikarierede for, har fortsat karantæne, så muligheden for hans ottende seniorkamp er bestemt til stede.

Superliga

Optakt: FC Midtjylland - Lyngby BK

Superligaens tophold åbner foråret med en kamp hjemme mod Lyngby Boldklub, og hjemmeholdet har vist skræmmende styrke...

Mere Superliga

Fokus