2017-04-21 11:24
Foto: Jan Christensen/Getty Images

Silkeborg-manager Peter Sørensen skal ikke i retten igen. Sagen bliver ikke anket.

Når Silkeborg IF fredag aften møder Viborg FF i Superligaen, er der meget at fejre for klubben fra Søhøjlandet. Dels kan SIF med en sejr sikre sig endnu et år i Superligaen, dels vil klubben fejre sin 100 års fødselsdag under kampen, og dels kan Silkeborg fejre, at Peter Sørensens retssag nu endegyldigt er et overstået kapital.

Sagen bliver nemlig ikke anket til Landsretten.

Over for tipsbladet.dk oplyser Anklagemyndigheden, at der skal vurderes at være betydelig udsigt til et andet resultat end Byrettens kendelse, og at man i dette tilfælde har vurderet, at det ikke var muligt.

Denne fredag var sidste mulighed for at anke kendelsen til Landsretten.

Det kom i efteråret 2016 frem, at Peter Sørensen var blevet tiltalt for to anklager om vold mod sin tidligere kone. Første tilfælde var tilbage fra august 2014, hvor Peter Sørensen ifølge anklageskriftet skulle have skubbet ekskonen, og det andet tilfælde var i 2015, hvor han ifølge anklageskriftet skulle have taget hårdt fat i ekskonens arm og trukket i hende, så hun væltede.

Oprindeligt havde Politiet vurderet, at der ikke var beviser nok til at tage sagen i retten, men Statsadvokaten i Viborg var uenig og pålagde Politiet at føre en sag.

Peter Sørensen var tiltalt for to overtrædelser af straffelovens paragraf 244 - den milde voldsparagram. Silkeborg-manageren har hele vejen igennem erklæret sig uskyldig, og det fik SIF-manageren medhold i 7. april i Byretten i Århus.

Silkeborg-manageren blev frifundet for anklagerne, og han er nu en fri mand.

Nu kan Peter Sørensen i stedet sætte sig godt i sædet til fredagens Superliga-opgør mod Viborg med vished om, at han er en fri mand, og at sagen ikke skal prøves igen.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?

SUPERLIGA-VIDEO