2016-02-02 11:03
Foto: Rune Aarestrup Pedersen/Polfoto

Den svenske midtbanespiller Petter Andersson får store roser af sportsdirektør Claus Steinlein, men FC Midtjyllands svensker er med al sandsynlighed færdig i klubben.

De danske mestre fra FC Midtjylland handlede voldsomt ind på sidstedagen i transfervinduet. Blandt andet kom norske Harmeet Singh ind på midtbanen - og lige præcis den tidligere Molde-spiller kommer til at skulle udfylde ret store sko, når han for alvor kommer igang i FC Midtjylland.

Harmeet Singh er nemlig hentet til Heden, fordi svenske Petter Andersson er færdig for resten af sæsonen. Andersson, der skiftede til FC Midtjylland tilbage i 2012 fra Groningen, er formentlig også færdig i FCM, for  han vil tilbage til Sverige og Hammarby.

FCM's sportsdirektør, Claus Steinlein, lader også til at erkende nederlaget.

- Han har altid sagt, at han gerne vil tilbage til Stockholm og Hammarby, og han sagde, da han underskrev kontrakten med os, at han ville til Hammarby efterfølgende. Han vil elske at vende tilbage, så det handler jo bare om, hvornår det skal være, siger Claus Steinlein til fotbolldirekt.se og forklarer, at Andersson har haft en kæmpe betydning for FC Midtjyllands udvikling:

- Han er ligaens bedste spiller, når han er fit. Han har været et stort løft for os, og da vi slog Southampton, var han den bedste spiller på banen. Jeg tror, det var hans sidste kamp for os - på den måde sluttede han på toppen. Han er en rigtig god spiller, siger sportsdirektøren videre.

Claus Steinlein taler også om Anderssons skade, og han ved godt, at svenskeren ikke kommer i aktion mere i denne sæson. Steinlein lyder heller ikke alt for fortrøstningsfuld i forhold til svenskerens fremtid. Sådan er det ofte, når spillere går gennem en stor operation.

Andersson blev opereret i knæet og genoptræner i Danmark.

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO