• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Claus Steinlein kommer til at savne makkerskabet med Jens Ørgaard. Det har været som et ægteskab, siger han.

Af Martin Davidsen

Når Jens Ørgaard stopper som sportsdirektør i FC Midtjylland den 30. maj i år, bliver det enden på en epoke i den unge klubs historie. Ørgaard var med fra begyndelsen, og hans opgaver skal nu overtages af klubmanden Claus Steinlein, der indtil nu har stået i spidsen for klubbens akademi.

Claus Steinlein er ærgerlig over Jens Ørgaards farvel, for de to herrer har haft et godt samarbejde i mange år.

- Det har været som et ægteskab. Vi har været sammen i mange år, og det kom også som et chok for mig, at han ville stoppe, selvom vi har haft en dialog om det i længere tid, siger Claus Steinlein til tipsbladet.dk.

Læs også: FCM-direktør: Stadig klassens frække dreng

Steinlein og Ørgaard har samarbejdet i mange år og været mange ting i gennem sammen.

- Som jeg fortalte i vores sponsorlounge den anden dag, har vi sovet i mange dobbeltsenge sammen, for vi har rejst rundt i hele verden og kigget på spillere i Nigeria, Sydamerika og mange andre steder, griner Claus Steinlein, inden han kaster sig ud i en anekdote fra en af de mange ture med Jens Ørgaard.

- Da vi var i Brasilien for et par år siden, skulle jeg op at tisse klokken fem om natten, og så kunne jeg godt høre, at det rumsterede inde fra værelset. Ørgaard havde gemt sig bag en dør for at forskrække mig, men jeg havde luret den og sagde til ham, at han godt kunne droppe det. 'Hvordan kunne du vide det,' spurgte han. Men det er jo bare fordi vi kender hinanden så godt, så jeg vidste, hvad han var ude på, fortæller Steinlein.

Læs også: Steinlein tager Holmstrøm-krig som cadeau

Han lægger ikke skjul på, at han kommer til at savne samarbejdet med Jens Ørgaard.

- Det har været et ægteskab på godt og ondt, for vi har også vores diskussioner, hvor vi har snakket om, hvad vi skal. Men det har været et godt samarbejde, og det kommer jeg til at savne, lyder det fra Claus Steinlein.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020