• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Morten Jørgensen

Steinlein: Vil ikke bruge et sekund på at kigge mod København

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Claus Steinlein har ikke tænkt sig at bruge sommeren på at se, hvad der sker hos FC København.

Af Morten Jørgensen

Den tætte guldduel mellem FC Midtjylland og FC København udeblev, efter førstnævnte klub faldt sammen i mesterskabsslutspillet.

Det er dog ikke noget, der tilsyneladende bekymrer FC Midtjyllands direktør, som i stedet hæfter sig ved, at klubben ligger på det niveau, hvor det er muligt at spille med om titler. Derfor forventer Claus Steinlein også, at FC Midtjylland fremover vil vinde pokaler.

Læs også: FC Midtjylland-træner godkender sæsonen

Nu er sæsonen slut, og sommerens transfervindue står for døren, og det betyder som regel en del travlhed hos de bedste klubber, men Claus Steinlein har ikke tænkt sig at holde øje med, hvad FC København foretager sig.

- At vi gik døde i mesterskabsslutspillet, mens FCK ikke gjorde, det tager jeg ikke så tungt i det store billede. Vi ligger på det rigtige plateau, og hvis vi bliver ved med at forstærke holdet hvert år, så skal vi nok få vores andel af titler. Jeg kommer ikke til at bruge et sekund på at kigge mod København henover sommeren, siger FC Midtjylland-direktøren til Ekstra Bladet.

Hos FC København har Ståle Solbakken allerede bedyret, at han ikke har Nicklas Bendtner som et emne til transfervinduet, men at han i løbet af næste uge har nogle vigtige møder, der formentlig kan ende ud i en eller flere nye spillere til de danske mestre.

FC Midtjylland har tidligere givet klart udtryk for, at klubben vil forsøge at trimme truppen en anelse, men det er ikke ensbetydende med, at der ikke bliver kigget på at hente nogle nye spillere også.

Superliga

Optakt: Hobro IK - Lyngby Boldklub

Den første af to gyserkampe om overlevelse i Superligaen spilles i Hobro, hvor Lyngby kommer på besøg mandag aften.

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.