• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Stolt Bo H.: Okosun har gennemgået en fantastisk udvikling hos os

Bo Henriksen ærgrer sig over, at Ayo Simon Okosun skifter til AC Horsens, men han er stolt over den udvikling, midtbanemanden har gennemgået.

Af Victor Risager

AC Horsens har mistet en af deres helt store profiler i Ayo Simon Okosun, der torsdag formiddag blev præsenteret i FC Midtjylland.

Det er selvsagt noget, der ærgrer AC Horsens' cheftræner, Bo Henriksen, der dog er stolt over den udvikling, Okosun har gennemgået i klubben. Det fortæller han til klubbens hjemmeside. 

Læs også: Officielt: Ayo Simon Okosun skifter til FC Midtjylland

- Vi må gerne være ærgerlige over, at vi ikke råder over Ayo længere, men han har gennemgået en fantastisk udvikling i AC Horsens, og det er en fremragende historie for os. Vi har endnu engang scoutet godt i en af rækkerne under Superligaen og hentet en spiller, der har gjort det fantastisk for os, og det er vi stolte over.

- Det er en rigtig god handel for os, og vi ønsker Ayo alt muligt held og lykke i FC Midtjylland. Vi vidste, at der var en kalkuleret risiko for, at han ville blive interessant for andre klubber, og derfor var vi forberedt på det, fortæller Henriksen.

Læs også: Midtjylland bekræfter: Køber Sammy Skytte og udlejer ham

Onsdag sikrede AC Horsens sig Okosuns afløser, da man lejede Sammy Skytte hos netop FC Midtjylland. 

Okosun skiftede til AC Horsens i 2017 og nåede at spille én sæson i den gule trøje. Her blev det til 33 kampe og hele syv mål for den høje midtbanespiller. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus