• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Stolt OB-talent på prøvetræning i England: En kæmpe oplevelse

Foto: Getty Images

Daniel Obbekjær ser frem til at prøve kræfter med U23-holdet i Brighton & Hove Albion, hvor han i de kommende dage prøvetræner.

Af Victor Risager

I de kommende dage skal Daniel Obbekjær ikke møde ind til træning i OB, men derimod i Premier League-klubben Brighton & Hove Albion. Den 17-årige dansker er nemlig til prøvetræning i den engelske klub.

Der venter altså en stor oplevelse for den unge forsvarsspiller, og han glæder sig da også selv til at prøve kræfter med Premier League-klubbens U23-hold. Det fortæller han til ob.dk. 

Læs også:Overblik: Superligaens vintertransfers 2020

- Det er helt vildt fedt at få den chance. Det er jo en stor klub, og jeg skal træne med deres U23-hold, hvor jeg er meget spændt på at se deres niveau. Det bliver også ret spændende at se deres faciliteter og i det hele taget setuppet i en Premier League-klub.

- Det er en kæmpe fodboldmæssig udfordring og oplevelse, der venter mig derovre. Jeg er stolt over at komme i betragtning til en prøvetræning, og nu skal jeg over og gøre mit allerbedste. Derefter tager vi tingene, som de kommer, lyder det fra Daniel Obbekjær.

Læs også:OB-talent skal prøvetræne i Premier League-klub

Daniel Obbekjær har hidtil spillet tre førsteholdskampe i OB, hvoraf to har været i denne sæson.

I de forgangne transfervinduer har OB sagt farvel til øvrige talenter som Mathias Jørgensen og Gustav Grubbe, der er skiftet til henholdsvis New York Red Bull og RB Leipzig.

Læs også:Premier League til Superligaen: Ét opgør bliver specielt for Anders Dreyer

Læs også:Årets spiller i OB: Det var et halvår, der mentalt var lidt svært

---------------------------

Se masser af Europa League med Tottenham, Arsenal, AC Milan og Nice med Kasper Dolberg til spotpris på Dplay. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus