• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Alexander Paaske

Stolt Vendsyssel-træner: Vi kunne godt have fortjent mere

Foto: Anita Graversen / Getty Images

Jens Berthel Askou ærgrer sig over, at Vendsyssel ikke fik mindst uafgjort mod FC Midtjylland efter en præstation.

Af Alexander Paaske

Vendsyssel FF bed godt fra sig i mandagens Superligaopgør mod guldkandidaterne fra FC Midtjylland, men måtte se sig besejret 0-1.

Oprykkerne havde dog stor ære af kampen, og selvom nordjyderne ikke kom til specielt mange chancer, holdt de kampen tæt med en stærk organisation.

Læs også: Vendsyssel-boss: Riddersholm holdt os for nar

Derfor ærgrer cheftræner Jens Berhtel Askou sig over, at hans mandskab ikke kunne tvinge de små marginaler over på sin side.

- Vi kommer godt ind i kampen. Vi får en god start, og så opstår der nogle tilfældigheder, hvor vi har en periode med dårlige afleveringer, som ryster os lidt. Vi kommer dog godt igen, men så scorer de karakteristisk på en dødbold, siger Askou til TV3 Sport.

Læs også: Glad FCM-matchvinder: Det var en grim sejr

- Vi forsøger at holde så meget kontrol, som vi kan i kampen. Det var en flot indsats af gutterne, der godt kunne have fortjent mere. Det lykkes os at holde FC Midtjylland fra mange standarder, og vi forsvarer godt, lyder analysen fra den ærgerlige Vendsyssel-træner.

Med nederlaget er Vendsyssel placeret på 12.-pladsen med 19 point, hvilket er to point flere end Hobro IK, der ligger sidst.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.