Brøndby IF sikrer sig kontrakt med midtbanetalent
2016-01-31 15:00

Magnus Eriksson blev hentet til Brøndby IF i 2015, men kan nu allerede være på vej væk efter et turbulent ophold.

Brøndby IF præsenterede sidste sommer en spændende aftale, da man hentede Magnus Eriksson til fra kinesisk fodbold. Den fire-årige kontrakt på vestegnen er dog ikke startet alt for godt, og af samme grund er Eriksson et emne i januar-transfervinduet. Her skal der dog handles hurtigt, hvis interesserede klubber skal nå at sikre den svenske spiller inden vinduet lukker i natten til tirsdag. 

Det er dog ikke fordi, der mangler bejlere til en underskrift. Søndag kan svenske Fotbolldirekt melde, at IFK Norrköping jagter Eriksson, mens også Malmø FF skulle have gentaget sin interesse fra tidligere i januar. Også en kinesisk klub byder sig til, og kan være en joker i forhold til økonomien. 

Brøndby IF ventes nemlig at forlange op mod otte millioner kroner for Magnus Eriksson, og det er for meget for IFK Norrköping, mens også Malmø efter et travlt vindue gerne vil have denne pris ned. Om Eriksson finder ny klub i januar er usikkert, mens spillerens agent bekræfter interessen:

- Lige nu er der flere klubber, der er ude efter Magnus Eriksson. Lige nu har jeg dog ikke yderligere kommentarer, siger agent Per Jonsson til Fotbolldirekt.se. 

Vi følger naturligvis op på situationen omkring Eriksson. 

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO