• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mikkel Sloth

Stor OB-profil klar til nye udfordringer

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Bashkim Kadrii er klar til at prøve sig af i en ny klub, men kan samtidig sagtens leve med at blive i OB efter det igangværende transfervindue

Af Mikkel Sloth

Med ti mål i efterårets 20 kampe er OB's Bashkim Kadrii topscorer hos det fynske fodboldflagskib, og når man dertil lægger seks assist, understreger det Kadriis betydning for klubben. Men, nu kan han måske være tabt for OB, for han er han klar til at prøve noget nyt. Det fortæller Kadrii til Bold.dk, hvor han dog samtidig slår fast, at han heller ikke har noget imod at blive i OB.

Læs også:Store OB-profiler fraværende ved første træningsdag

- Hvis der kommer noget, er jeg klar til at komme videre, men det er ikke sådan, at jeg skal væk for enhver pris. Jeg har det godt her, jeg trives og bliver behandlet fantastisk. Men kommer der noget, så kommer der noget, og hvis ikke, så gør der ikke.

Der er endnu ikke noget konkret på bordet, men Kadrii afslører, at han muligvis godt kunne tænke sig at prøve sig af i udlandet igen. Hvad afgørelsen bliver for næste skridt i karrieren, kan dog afgøres af både økonomiske og sportslige hensyn.

Læs også:OB bekræfter: Henter arbejdsom angriber

28-årige Bashkim Kadrii slog i sin tid igennem i OB, hvorefter han skiftede til FC København. Her udeblev succesen til gengæld, hvilket førte til lejemål med først MLS-klubben Minnesota United og 3F Superliga-klubben Randers, hvorefter han vendte 'hjem' til OB. Her har han altså endnu engang spillet sig til at blive en af holdets store stjerner.

Læs også:OB’s sportsdirektør: Det har været et hårdt årti

Læs også:OB-chef om ny angriber: Hans topfart er på et højt internationalt niveau

Læs også:Superligaens bedste: FCM og Wilczek slutter årtiet på toppen

---------------------------

Se alle de fede Europa League-kampe på Dplay til spotpris for Tipsbladets læsere - SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus