• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga plbold.dk

Stor oprydning på vej i Southampton: Vil af med mindst fem spillere

Der er sket ledelsesmæssige ændringer i Southampton, og det kommer nu også til udtryk på klubbens førstehold.

Af plbold.dk

En 16. plads i den forgangne sæson var ikke tilfredsstillende for Southampton, der tidligere har blandet sig i placeringerne lige uden for top seks, og derfor vil sommerens transfervindue også blive brugt til at rydde op i truppen.

Ifølge the Telegraph har klubben nye chefer besluttet sig for, at minimum fem førsteholdsspillere skal forlade klubben i løbet af de kommende måneder. Hverken Pierre-Emile Højbjerg eller Jannick Vestergaard behøver dog at frygte for deres fremtid i klubben.

I stedet vil klubben fra den engelske sydkyst tillade enten Fraser Forster eller Alex McCarthy at skifte klub, mens Southampton er åben for at lytte til bud på Wesley Hoedt, Cedric Soares, Guido Carrillo og Sofiane Boufal.

For at bringe balance i truppen har Southampton også en plan om at skulle hente nogle nye spillere til klubben, og her er det især en angriber, en midterforsvarer og en wingback, der står højt på ønskelisten.

I forvejen har Southampton allerede forstærket sig med Moussa Djenepo, som er kommet til klubben for 119 millioner og givet ekstra konkurrence på kanterne.

Superliga

Mere Superliga

Fokus