• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Stort SønderjyskE-indkøb på vej? Franskmand med flot cv prøvetræner

Foto: Getty Images

Haderslev-klubben SønderjyskE har en ganske spændende spiller på besøg.

Af Kenneth Jensen

De har sagt farvel til til et par folk i Marco Rojas og Teit Jacobsen, men måske er der noget ganske, ganske spændende på vej ind i danske SønderjyskE.

Haderslev-klubben har nemlig særdeles spændende besøg i dag.

Det er JydskeVestkysten, der fortæller, at SønderjyskE til dagens testkamp mod AC Horsens har besøg af 30-årige Franck Tabanou, og det er en spiller med et yderst imponerende cv.

Læs også:Lyngby beholder islandsk målmand

231 kampe i Ligue 1 i Frankrig har Tabanou på cv'et, og han har været på kontrakt i Toulouse, Saint-Etienne, Swansea og Guingamp. Han har også spillet på leje for La Liga-klubben Granada.

Tabanou har også kampe for franske ungdomslandshold, og han kan spille flere positioner på banen - blandt andet venstre back og venstre kant.

- Vi har mulighed for at se ham an nu. Det bliver interessant. Med det niveau han har været på, så er der slet ikke noget at diskutere, men spørgsmålet er, om han kan finde det niveau. Det håber vi selvfølgelig på. Nu har vi en god periode, hvor vi udover den almindelige træning spiller træningskamp onsdag og lørdag. Så må vi se, om han er dér, hvor han skal være. Efter sigende har han trænet fuldt med i over et halvt år, og han har kørt med sin egen personlige træner i vinterpausen. Så vi glæder os til at se ham, siger SønderjyskE-træner Glen Riddersholm til JydskeVestkysten.

Læs også:Silkeborg-spiller kæmpede efter lang skade: Man tænker, man kan det hele

Ifølge Riddersholm har Tabanou ikke spillet meget de sidste par år, fordi han dels har haft problemer med en skade, dels ikke var i kamp for Guingamp, da han ikke ønskede at forlænge aftalen med den franske klub. Ifølge Transfermarkt har han bare spillet to ligakampe siden sommeren 2018.

Franck Tabanou har også tidligere vist sig lidt frem på disse breddegrader, for han scorede for Saint-Etienne mod Esbjerg i playoff-kampe om at komme i Europa League-gruppespillet for syv år siden. De to kampe trak EfB sig sejrrigt ud af, og dermed gik Tabanou og Saint-Etienne glip af europæisk deltagelse den sæson.

Læs også:Horsens jagter angriber: Bo Henriksen forbereder sig på skrækscenarie

Læs også:Hobro-angriber slipper for operation

Læs også:Tidligere Superliga-angriber tager til Portugal

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020