• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Storsmilende Steinlein: Nu går vi sgu efter The Treble

Claus Steinlein drømmer om at se FC Midtjylland stryge til tops i UEFA Youth League, Superligaen og Sydbank Pokalen.

Af Ole Hoffskov

FC Midtjylland havde én af de rigtig gode dage på kontoret onsdag.

Først leverede klubbens U19-mandskab en pragtpræstation og ekspederede Manchester United ud af ottendedelsfinalen i UEFA Youth League med en 3-1-sejr hjemme i Herning, og et par timer senere levede førsteholdet op til favoritværdigheden og vandt 2-0 over Kolding IF pokalturneringens kvartfinale.

Ulvenes administrerende direktør Claus Steinlein er kendt for at være en smilende gemyt, og smilet var naturligvis også til at få øje på efter onsdagens flotte U19-triumf.

- 6.000 tilskuere til en U19-kamp, og vi slår Manchester United - at spille med Champions League-bolden mod Manchester United og så vinde 3-1... det var helt fortjent. Manchester United spillede godt, men de havde ikke et eneste skud på mål. Vi havde tre U17-spillere på banen, og den ene, Mads (Hansen, red.) dækkede ham der, der spillede Champions League i Paris i sidste uge. Det er kæmpe stort og en stor dag for akademiet og FC Midtjylland, siger Claus Steinlein til TV3 Sport.

FCM-direktøren har tidligere fastslået, at de danske mestre går benhårdt efter The Double i denne sæson, som er guld i Superligaen og samlet sejr i pokalturneringen, men nu tør han godt skrue yderligere op for ambitionsniveauet.

- Vi skal have The Double. Der er nogle andre klubber, der snakker om, at de spiller mange kampe, men vi synes bare, det er fedt. Det er kun for at få tiden til at gå, hvis vi skal snakke om det med mange kampe Vi skal tro på, at vi kan slå FC København i turneringen og vinde pokalen, og det er det, vi står op for hver morgen i FC Midtjylland.

- Og så én ting mere - nu går vi sgu også efter The Treble. Nu er de unge med i Youth League, så nu går vi efter tre titler. Vi har ikke været ambitiøse nok, og det er jeg ked af på Midtjyllands vegne, siger Steinlein med et stort smil. 

FC Midtjylland er aktuelt nummer to i Superligaen med et point op til topholdet FC København. 

Superliga

Optakt: AGF - Randers FC

Enten AGF eller Randers FC får chancen for at møde Superligaens nummer fire i en afgørende kamp om at komme i Europa.

Mere Superliga

Fokus