• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Stort salg glippede: Nu vil Hobro forlænge med driblestærk kantspiller

Foto: René Schütze/Getty Images

Superliga-klubben Hobro IK fik ikke solgt kantspiller Emmanuel Sabbi i transfervinduet, og nu vil klubben i stedet gå efter at forlænge aftalen.

Af Kenneth Jensen

Han er en af klubbens mest eftertragtede spillere, og Hobro IK havde håbet på at score en stor transfersum på kantspiller Emmanuel Sabbi i det netop overståede transfervindue. Men det lykkedes ikke, og nu er sportschef Jens Hammer Sørensen i gang med at iværksætte plan B.

Den plan indebærer, at man i stedet for at fortsætte med status quo vil søge at give en bonus til Emmanuel Sabbi i form af en forlængelse.

Læs også:Hobro lukker transfervinduet: Var ikke tæt på at sælge profiler

Det fortæller Hobros sportschef til Nordjyske.

- Vi vil gerne forlænge, så det er vi ved at se på, om vi kan få til at lade sig gøre. Vi er i dialog, og jeg tror ikke, at det er urealistisk, at Sabbi også kan se en idé i det, siger Jens Hammer Sørensen til Nordjyske.

Læs også:Eftertragtet Sabbi bliver i Hobro: Noget større havde også været godt

Der var ifølge Jens Hammer Sørensen et bud på Emmanuel Sabbi i transfervinduet sent i transfervinduet. Et bud, som Hobro IK var tilfreds med, men i stedet for at købe Sabbi valgte den unavngivende klub at købe en anden spiller.

Klubben havde tre store salgsemner i transfervinduet, men hverken Pål Alexander Kirkevold, Edgar Babayan eller Emmanuel Sabbi blev solgt.

I det overståede transfervindue var det kun Vito Hammershøy-Mistrati, Hobro IK fik solgt. Han er nu på kontrakt i Randers FC.

Læs også:Hobro-chef bekræfter: Snakker med andre klubber om salg af profil

Læs også:Medie: Hobro-profil har brækket næsen

---------------------------

Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus